fbpx

Klant

Opdracht

ROVA

3D Modeleren en compositie, Advertising, Art direction, Branding, Contentcreatie, Creatieve conceptontwikkeling, Creativiteit, Fotobewerking, Fotografie, Grafische vormgeving, Illustratie

ROVA werkt als maatschappelijke onderneming samen met Zwolle en haar inwoners aan een mooie en schone leefomgeving. In 2023 zamelde ROVA 388 miljoen kilo huishoudelijk afval in, waarvan 75% als herbruikbare grondstof werd gescheiden. Dit resultaat is te danken aan actief gemeentelijk beleid en samenwerking met branchegenoten. Daarnaast werkt ROVA aan een gezonde en leefbare buitenruimte door pilots op het gebied van biodiversiteit, circulariteit en klimaat. Ook zetten ze grote stappen in de verduurzaming van hun bedrijfsvoering, met een groeiend aandeel fossielvrije voertuigen in hun wagenpark.

Bij Bureau Circuit ondersteunen we ROVA bij diverse communicatie- en marketinguitingen, waaronder de lancering van de nieuwe ROVA-app en arbeidsmarktadvertenties. Onze samenwerking helpt ROVA om hun duurzaamheidsdoelen te bereiken en hun boodschap effectief over te brengen aan de gemeenschap. We zijn trots om ROVA te ondersteunen bij hun communicatie en zo bij te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst.